Wil je een discrete maar elegante piercing trago met impact? Ben je op zoek naar een zeldzame parel, eentje die perfect bij je piercing past en je compositie sublimeert? Wij bevelen deze oorpiercing dagelijks aan honderden van jullie aan. We weten precies hoe we je kunnen helpen en begeleiden. De tragus piercing bevindt zich dicht bij het oor en is verkrijgbaar in 3 versies: de ring, de pin en de surface piercing. Het sieraad dat op de tragus wordt gedragen is discreet omdat het kleiner is dan andere piercings. Maar het is nog steeds een van de meest elegante piercings! Via deze koopgids ontdek je :
  • De verschillende soorten sieraden die op de tragus gedragen kunnen worden
  • Enkele inspiraties en ideeën om je te helpen bij je keuze
  • Maat gids
  • De juiste piercing voor jou vinden!

Wat voor soort sieraden moet ik in de tragus dragen?

De tragus piercing zit vlak naast de pinna. Om precies te zijn is het een klein stukje kraakbeen dat de gehoorgang verbergt. Omdat het op een onopvallende plek zit, is het een discrete piercing. Maar laat je niet misleiden! Hij is net zo geschikt voor een discreet als voor een gedurfd persoon: het hangt allemaal af van het sieraad dat je draagt! Wij bij Solstice houden ervan omdat het een delicate en fijne piercing is die structuur geeft aan oorcomposities. De tragus is een impactpiercing die charme en bite heeft. Ondanks het uiterlijk doet de piercing geen pijn. De anti tragus bevindt zich op een klein stukje kraakbeen, net boven de kwab en voor de tragus. De anti tragus piercing is vrij zeldzaam maar erg mooi. Ontdek ook onze collectie Rook Piercing.

Studs en rechte staafjes

Wil je een discrete touch aan je stijl toevoegen? De stud is het perfecte sieraad. Dit sieraad bestaat uit een rechte staaf van 6-8 mm en twee uiteinden: het ene is schroefbaar en bevindt zich achter het oor, het andere is zichtbaar en meer decoratief. Het gezicht kan er in verschillende vormen zijn: eenvoudig bolletje, bloem, ster, maan, enz. Het is vaak het eerste sieraad dat de piercer laat plaatsen. Het sieraad kan verschillende kleuren hebben, van geelgoud tot roségoud, van zilver tot witgoud. Het is vaak bezet met kleine steentjes: zirkoonoxides, diamanten, opalen, enz. Het is een zeer veelzijdig sieraad, geschikt voor vele omgevingen. Het valt minder op dan een ring of een oppervlakkige piercing en voegt een vleugje klasse toe aan de compositie. Onthoud: het zijn de details die het verschil maken. Een van onze populairste studs is Astre met zijn 3 witte zirkonia’s (18K verguld): discreet en stralend tegelijk. Dit type sieraad verfraait je stijl in een oogwenk! Als je de voorkeur geeft aan een meer verfijnd ontwerp, kijk dan eens naar Zoé, een piercing met een meer gedetailleerd en discreet ontwerp.

De trago ring

Het dragen van een ring op de trago brengt geen risico met zich mee! Dit type sieraad is absoluut geschikt voor de trago, zolang het een maximale diameter van 6 mm heeft (een maat die ook gebruikt kan worden voor de helix, tower of lobe). De ringen die we aanbieden hebben een clipsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te doen zijn. De tragus ring piercing voegt koelte, reliëf en rondheid toe aan het oor. Hij is echter wel zichtbaarder dan een simpel recht staafje. Als je meer lef hebt en op de rest van je oor al studs draagt, kies dan voor een ring! Vind je dit type piercing mooi? Kies je stijl op basis van je stemming: Puur en sober: Abi Origineler, met kleine gouden parels: Aida Bevestig geen hanger aan de ring, die zou de compositie verzwaren en de trago kunnen beschadigen.
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.