Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De septumpiercing is niets nieuws, maar het is zeker een van de meest trendy van het moment! Vind het septum piercing sieraad dat bij je past, ringvormig of hoefijzervormig, in titanium of goud, versierd met cubic zirconia of meer klassiek. Het septum is een piercing met veel mogelijkheden, gelegen in het midden van het gezicht, zal het waarschijnlijk een sleutelelement van je stijl zijn.

De septumpiercing in het middelpunt van de huidige mode

De septum neuspiercing is een van de meest zichtbare piercings, in het midden van het gezicht, die een centraal stuk van je look kan worden. Je kunt kiezen voor een meer subtiele en discrete piercing, die nauwelijks gezien zal worden, of voor een piercing met zirkoniumoxide, die meer opvalt. Je kunt kiezen tussen een ring of een hoefijzer; met het hoefijzer kun je het in je neus draaien om het ‘onzichtbaar’ te maken, in tegenstelling tot de ring die moeilijk te verbergen zal zijn zonder het te verwijderen. Het is echter ook mogelijk om een basisring met een kleinere diameter te kiezen, zodat hij beter aansluit op de onderkant van de neus en alleen zichtbaar is als je goed kijkt. De trend van vandaag is om je eigen stijl te omarmen, het beste advies dat we je kunnen geven is om naar je hart te luisteren en sieraden te kiezen die je raken. Helaas accepteren sommige werkplekken nog steeds niet alles… dus je zult om te beginnen op je werk de temperatuur moeten opnemen.

De Septum Neus Piercing is op verschillende manieren afgeleid

Natuurlijk kun je ook een selectie maken van verschillende sieraden om te variëren naargelang de gelegenheid, een discreet hoefijzer om te draaien op het werk om het te verbergen, een kleine discrete basisring van goud voor familiediners, een gouden ring versierd met kubieke zirkonia voor speciale gelegenheden of avonden. Ontdek ook onze collectie Navel Piercing. De septum piercing is een van onze favorieten vanwege zijn karakter en originaliteit, door middel van de piercings met juwelen kun je je stijl laten gelden en je eigen composities creëren, een mooi septum juweel gecombineerd met je oorpiercings zal er geweldig uitzien, daar twijfelen we niet aan. Voor meer informatie over dit type piercing, zie ons gedetailleerde artikel over septum piercings. We zullen echter niet ophouden je aan te raden je piercingsieraden goed uit te kiezen, een kwaliteitssieraad te kiezen dat je zal bijblijven en geen reacties zal veroorzaken, daarom stellen we alleen 14/18k goud en titanium voor, twee materialen die bekend staan om hun respect voor de gevoelige huid, en veel duurzamer zijn dan andere materialen zoals het zogenaamde “chirurgisch” of “roestvrij” staal, waarvan de kwaliteit niet altijd bekend is en dat een hoog percentage nikkel bevat, een legering waar ongeveer 10% van de bevolking allergisch voor is en die schadelijk kan zijn.
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.